9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

dilluns, 8 de novembre del 2010

El fortí de la Pista de Capçanes

"El Capçanes FS continua guanyant i converteix la seva pista en un fortí."

El Capçanes va sortir d’entrada amb Antoni, Carlos, Colletà, Quintana i Folch i aviat va començar a dominar el partit i a desenvolupar un joc, que fins al moment, no havia practicat en tota la temporada. Dominava el partit i disposava d’ocasions per a obrir el marcador.

Fet que va aconseguir Carlos, quan va enganxar un xut des de fora l’àrea, que després de ser tocada lleugerament pel porter, la pilota es col•lava per tota l’escaire. El Capçanes va passar a dominar tant el joc com el marcador i va fer dos canvis. Colletà i Folch van ser substituïts per Aleix i Marco i el joc de l’equip local no va decaure en cap moment: continuava tenint nombroses ocasions per ampliar el marcador, cosa que es va aconseguir gràcies als gols de Quintana i Marco.

Es portava un quart d’hora de partit i el Capçanes dominava el partit 3-0 i estava practicant un futbol perfecte, però a partir d’aquest moment, va semblar que l’equip és desconnectes del partit i va deixar la iniciativa al Reus Unió, que va donar més d’un ensurt durant els últims cinc minuts de la primera part.

En la segona part, van sortir Ruben, a la porteria, Trono i Pepe, com a defenses, i Nacho i Ignasi com a atacants. Els jugadors locals van disposar d’algunes ocasions per ampliar marcador, però les badades ofensives que van tindre les van pagar cares i van deixar que l’equip visitant cregués en la remuntada i es va posar només un gol per sota, 3-2.

A partir d’aquell moment, el Capçanes és va posar seriós i un xut de falta perfectament executat per Carlos significaria el definitiu 4-2. El Capçanes va pressionar la sortida de pilota del equip visitant que ja no va ser capaç de crear cap tipus d’ocasions mentre els capçanencs encara en van disposar d’un parell per ampliar diferencies.

Així doncs, amb aquest marcador el Capçanes suma dotze punts de dotze possible, la qual cosa el deixa al capdamunt de la classificació. També cal dir, que la setmana vinent, el Capçanes anirà fins a Sant Jaume d’Enveja, per enfrontar-se als Muntells, equip que també ho ha guanyat tot. Sens dubte, serà una proba de foc.