8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

dilluns, 1 de novembre del 2010

El Capçanes F.S. guanya sense problemes a la pista del Pratdip

El Capçanes FS suma fora de casa una nova victòria en lliga i és col•loca, momentàniament, com a líder en solitari a la classificació ja que, el seu immediat perseguidor, els Muntells, que estan a tres punts, tenen un partit menys.

L’entrenador capçanenc va introduir un canvi en l’alineació inicial respecte als dos partits anteriors, posant a Folch en lloc de Quintana. El Capçanes va començar de seguida a dominar el partit i les primeres ocasions no van tardar en arribar. Van haver-hi dues sacades de corner, que per poc van estar de significar el primer gol visitant. En una ocasió ho va impedir el pal i en l’altra el porter.

Poc després van entrar Quintana i Marco per Aleix i Folch, i el domini del Capçanes va passar a ser aclaparador pel Capçanes. Una jugada de Marco per la banda, que va cedir la pilota a Carlos i aquest va marcar a porta buida, era el 0-1. El partit avançava i el Capçanes continuava tenint ocasions per marcar més gols i en prou feines els de Pratdip arribaven a la seva porteria. El segon gol va arribar poc avanç del descans, quan Pepe va marcar amb un potent xut des de fora de l’àrea.

En la segona part el Capçanes va saber aguantar sense que li fessin cap gol i va disposar d’ocasions molt clares per poder-lo augmentar; però el porter, els pals i la mala punteria en algunes ocasions ho van impedir.

Tot i que el desplaçament de Capçanes a Pratdip no ha estat el millor de la temporada, ahir hi havia més de 30 seguidors del equip prioratí a la grada que van animar en tot moment el seu equip, la qual cosa agraim aquí públicament. Moltes gràcies a tots i totes!!