8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

dimecres, 22 de desembre del 2010

Victoria de prestigi contra el Platense Segur de Calafell

Importants tres punts els que van sumar el dissabte 18 de desembre de 2010 els jugadors del Capçanes FS davant el Platense, i és que fins aleshores, els de Segur de Calafell només havien cedit dos empats.

Des del primer moment el Capçanes es va mostrar molt concentrat, defensant de manera molt ordenada i solidaria amb uns jugadors que des del primer minut van sortir ha donar-ho tot, conscients de la dificultat del partit.

L’equip local deixava que el rival toques la pilota lluny de la porteria i quan s’aproximaven a la mateixa s’intentava tallar la jugada per tal de sortir a la contra i crear d’aquesta manera perill. Així va ser com van arribar els gols, el primer va ser de Joan Folch, ell mateix va tallar la pilota, va córrer per la banda i va engaltar un fort xut que entrà per l’escaire.

En la segona part va seguir la mateixa tònica i el Capçanes ho va aprofitar per fer el 2-0. Aquest cop va ser Ignasi, que després de fer una paret amb Quintana va marca a porta buida, altra vegada a la contra. L’equip visitant va escurçar distancia als últims minuts. Ho va fer des del punt de doble penal.

D’aquest partit cal destacar el gran ambient que hi va haver a la graderia, on l’afició va estar en tot moment recolzant el Capçanes.

Aquí podeu veure l'enllaç del vídeo a Facebook!