8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Amistós amb empat i una gran rebuda del poble al Capçanes F.S.

El passat dissabte dia 9 d'octubre va tenir lloc a la Pista del Capçanes F.S. un partit amistós entre l'equip local i el Club Esportiu Tivissa. El partit va començar a les 19 hores, i el Capçanes va sortir amb l'alineació dels jugadors Rubén Navarro a la porteria, Aleix i Pepe a la defensa, i Carlos i Jordi Quintana al davant. Durant el partit també van entrar en joc Ignasi, Borja i Antoni a la porteria, cosa que va permetre a Rubén disputar alguns minuts com a jugador a la segona part.

Tot i que l’equip local portava el pes del partit, va ser el Tivissa qui manà durant quasi tot el partit en el marcador, ja que va saber aprofita les errades concebudes pel Capçanes que per la seva banda no va saber manifestar la seva superioritat en ocasions clares de gol.

A la primera part, Carlos Barceló va ser l’autor del primer gol de l’equip local que significava l’empat, resultat amb el qual s’arribava a la mitja part.

Després del descans l’equip visitant va avançar-se altre cop al marcador, però ràpidament Carlos va marca el segon gol posant la igualada al marcador, que tornaria a desfer Tivissa en aprofitar una badada col•lectiva en un corner del Capçanes.

A falta de poc pel final Rubén Navarro i Carlos (fent el seu tercer gol de la tarda) van posar per davant al Capçanes. El 4-3 semblava ja definitiu però que ja passava un minut del final del partit el Tivissa va aprofitar la seva última ocasió per deixar el partit en un empat a 4.

La jornada va transcórrer entre una càlida acollida per part de totes les persones del poble i, finalment, es va acomiadar la tarda amb un pica pica que va oferir el Capçanes F.S. a tots els assistents.

L'equip vol agrair especialment la bona rebuda cap a totes les persones del poble, que van ser més de 100, i agrair totes aquelles persones que es van fer sòcies col•laboradores del club per tota la temporada: La setmana que ve, més. Serà el primer partit de la temporada!