8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

dilluns, 10 de gener del 2011

Derrota per la mínima al camp de l’Ampolla

La primera volta va acabar amb una balanç força positiu, cinc victòries i tres derrotes. El Capçanes sumava 15 punts i es trobava en la quarta posició a un punt de la zona de play-off.

La visita al camp de l’Ampolla, el dissabte 8 de gener de 2011, que estava a tres punts dels capçanencs podia marcar un gran pas per a lluita per les places capdavanteres de la classificació. D’aquest fet n’eren conscients els jugadors i sabien que no seria pas gens fàcil guanyar; i que s’havien de fer les coses com el partit d’anada per a treure alguna cosa positiva.

El Capçanes va sortir disposat a fer el mateix tipus de joc que el realitzat en l’últim partit. I després d’algunes aproximacions de l’Ampolla que acabaren amb xuts des de lluny va disposar d’una ocasió per obrir el marcador després d’un contraatac culminat per Pepe i que no va trobar porteria.

Poc després l’Ampolla és va bolcar molt sobre el Capçanes i va aconseguir nombroses arribades a la porteria i una d’aquestes va acabar en gol després d’un xut llunyà. L’equip local va acusar el cansament i el Capçanes va ser capaç de dominar el tram final de la primera part i va aconseguir el gol. El va marcar Jordi Quintana, després d’una bona jugada de tot l’equip.

Els primers compassos de la segona part, varen ser iguals que els de la primera part, i l’Ampolla va tornar a avançar-se al marcador gracies a un altre xut des de la distancia. A partir del gol, l’Ampolla es va esper al darrera i el Capçanes va intentar buscar el gol des de lluny, però no hi va haver fortuna. L’Ampolla també va intentar empatar el partit i va disposar de clares ocasions per ampliar el marcador, però un inspirat Antoni ho va evitar.

L’ocasió més clara va vindre a falta de 10 minuts pel final, un refús després d’un xut llunyà que no va saber aturar el porter va caure als peus d’Aleix, que a porteria buida no va saber marcar.
L’emoció va arribar als últims minuts, quan l’Ampolla es va quedar amb un jugador de menys. El Capçanes va tenir la pilota i va intentar marcar el gol de l’empat, però sempre es van topar amb el mur defensiu que va muntar l’Ampolla.

Al final derrota per la mínima, 2-1, i una imatge bastant bona en un camp complicat.

Podeu veure l'enllaç del vídeo a Facebook aquí!