8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Primer partit i primers tres punts!

Avui era un dia especial a Capçanes. Per primera vegada l’Alzina de la pista acolliria un partit de futbol sala de manera oficial. La gent que abans de començar el partit passava pels voltants de la pista es mirava el que estava passant amb una certa cara de raresa i al mateix temps de satisfacció. Estaven dos equips escalfant, tots els vestuaris oberts, gent a la grada per començar a veure el partit, un àrbitre mirant fitxes...

La cara del jugadors locals durant l’escalfament també reflexava que era un dia especial, estaven molt concentrats i alhora emocionats, ja quedava poc per el tan desitjat partit.

Eren les 16:11 minuts quan l’àrbitre indicava l’inici del partit. El Capçanes FS començava en aquell moment la seva aventura com a equip federat i sortia d’inici amb Antoni a la porteria, Colletà i Aleix en defensa i Carlos i Quintana com a atacants.

Des de bon començament el Capçanes ha volgut dominar el partit i brindar una victòria a totes aquelles persones que s’han citat a la pista; i de seguida han començat les ocasions. Als primers compassos del partit Carlos ha tirat dos faltes que de ben poc no han suposat el primer gol per l’equip local, el qual no ha arribat fins a la meitat de la primera part. Una paret entre l’Ignasi i el Borja ha acabat amb un xut d’aquest últim que ha tocat al pal i ha suposat l’1-0 al marcador.

L’Ampolla ha començat a agafar el domini del partit i ha disposat de varies ocasions, però s’han topat amb un Antoni espectacular que ho ha aturat tot, però a les acaballes de la primera part un refus seu ha anat a parar a les botes d’un rival i no ha desaprofitat l’opció de tornar a posar l’empat al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En la segona part, l’entrenador local, Eugeni, ha sortit d’inici amb Pepe i Colletà darrere i Nacho i Folch davant. L’Ampolla ha continuat portat el ritme del partit en els primers minuts de la segona part i ho ha aprofitat per capgirar el marcador i posar l’1 a 2 al marcador, fet que ha provocat el silenci absolut a la graderia. Però, a poc a poc, el Capçanes s’ha anat refent i una jugada de Folch per la banda ha acabat amb el remat al fons de la ret de Carlos, fet que ha suposat l’empat i el retorn de l’eufòria a la graderia. Que poc després aniria a més quan una rematada de Carlos ha topat amb el pal i Aleix, al primer toc i a porteria buida tornava a posar Capçanes pel davant.

A partir d’aquí l’Ampolla ha tornat a dominar el partit i els nervis es notaven en les jugadors locals que han fet una falta més que discutida a la frontal de l’àrea, el xut de la qual ha suposat l’empat a tres al marcador. L’empat ha igualat molt el partit, i quan semblava que estava condemnat a aquest resultat, una falta sobre Carlos ha significat, en ser la sisena, un doble penal a favor del Capçanes que el mateix Carlos s’ha encarregat de transformar en gol. Suposava el 4-3 i l’èxtasi a la grada i a la banqueta.

El minuts finals l’Ampolla es va bolcar sobre la porteria local posant tothom en tensió, però al final els tres primers punts es van quedar a Capçanes i van ser molt celebrats pels jugadors, cos tècnic i per la trentena de persones que van acudir a la pista.