9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

diumenge, 24 d’octubre del 2010

El Capçanes suma tres punts més a casa!

El Capçanes FS suma tres punts més a casa en un partit poc vistós.

El partit ha començat amb els mateixos jugadors que ho van fer en el partit anterior. És a dir: Antoni a la porteria i Aleix, Colletà, Carlos i Quintana com a jugadors de camp. Des de l'inici del partit es va poder veure que seria un espès del Capçanes, que ha estat molt imprecís en determinades ocasions. Tot i així, van portar la iniciativa del partit en tot moment i de seguida van arribar les primeres oportunitats de gol.

El primer gol va tardar en arribar, avançada la primera meitat, quan Aleix va aprofitar un refús de la barrera en un llançament de falta de Quintana i després de desfer-se del seu marcador, va creuar la pilota que, posteriorment de topar-se amb el pal, va enttrar. Poc després, Nacho, que havia entrat feia pocs minuts, va aprofitar una passada de Colletà per creuar la pilota amb un efecte extraordinari, que va suposar el 2-0.

El Capçanes, tot i no desplegar un gran joc era el dominador del partit. El moment de més nerviosisme es va viure en l’inici de la segona meitat, quan Quintana va tocar amb la mà una pilota que havia rebotat al pal, que va significar penal i expulsió. Rubén, que havia entrat en la segona meitat, va aturar el penal i els jugadors del Capçanes van ser capaços d'aguantar dos minuts sense encaixar cap gol, motiu pel qual va fer inútil la superioritat momentània del Poboleda.

A partir d'aquest instant, el Capçanes va disposar de diverses ocasions per ampliar el marcador, fet que va succeïr en l'últim instant de partit, quan Colletà va aprofitat un refús del porter a xut d'Ignasi per fer el definitiu 3-0.

Cal destacar, una setmana més, l'excel·lent resposta del públic capçanenc, que va acudir nombrosament a l’encontre, on hi va haver una cinquantena de persones.