8 POBOLEDA CE "A" 16 3 0 5 1 0 7 35 83 12

9 PRATDIP CF "A" 16 2 1 5 0 1 7 31 86 8

dimarts, 23 de novembre del 2010

El Capçanes perd el primer partit a casa

El Capçanes ha encaixat una nova derrota, aquest cop a casa. Es podria mirar des de la lamentació dient que en aquest dos últims partits no s’ha tingut sort i que la falta de punteria dels seus jugadors, els pals i errors arbitrals són culpables d’aquest resultats. Però les excuses són de perdedors i aquest equip no n’és. El que s’ha de fer i segur que és farà és analitzar els errors comesos aquestes dues últimes jornades per corregir-los i no tornar a cometre’ls.

El partit va començar amb els següents jugadors sobre el terreny de joc: Antoni com a porter, Trono i Carlos com a defensors i Quintana i Marco com a davanters. Els jugadors locals van sortir massa relaxats, com si es tractes d’una de les “patxangues” dels dijous d’estiu, i en cap moment es va veure el joc que s’havia desplegat en jornades anteriors tot i que s’arribava en algunes ocasions a xutar a porteria. En una d’aquestes arribades va acabar amb xut de Quintana, que va escapar-se de les mans del porter i va arribar a revessar la línia de gol, però l’àrbitre no el va concedir. Aquest gol, si hagués pujat al marcador, de ben segur que hagués canviat el desenllaç del partit, però no va ser així i els jugadors del Capçanes, lluny de buscar una ocasió clara per inaugurar el marcador, van continuar amb el seu joc poc fluït. Fet que va saber aprofitar molt bé el Vandellòs per dominar el partit i anotar dos gols abans del descans.

En la segona part el Capçanes va canviar una mica d’imatge i va començar a disposar de més ocasions de gol, però una acció aïllada del equip visitant va acabar amb el tercer gol per a ells i a priori, el 0-3, feia pensar que el partit estava acabat. Però en aquell moment la grada va començar a animar al seu equip amb crits de “Capçanes, Capçanes” i “Tetos, Tetos”, fet va esperonar als jugadors locals els quals van agafar per complet el domini del partit, i només podien ser aturats per les faltes del Vandellòs. Una d’aquestes va ser dins del àrea i va ser penal. Marco va transformar la pena màxima i poc després una altra falta a favor del Capçanes va ser assenyalada com a doble penal degut a l’acumulació. Carlos va errar el llançament, però en el posterior treta de banda, Colletà va marcar el 2-3.
L’equip estava totalment abocat sobre la porteria rival, però la falta de temps va impedir una remuntada que hagués estat èpica.
La setmana que ve, l’equip és desplaça a Tivissa, abans de descansar durant dos caps de setmana. El partit serà molt importat pel que fa al desenvolupament de la classificació.